Curs: Orientacions per a l'elaboració de projectes per a joves

dilluns
01
10:00h
Juliol 2013
Data de finalització: dilluns, 08/07/2013 - 14:00

La Coordinació Territorial de Joventut a Barcelona de l'Agencia Catalana de la Joventut organitza aquest curs amb l’objectiu de contribuir a la millora de l’elaboració dels projectes dels ens locals en matèria de joventut, ensenyant a elaborar projectes amb incidència en la realitat juvenil dels ens locals, atenent al marc estratègic de referència en polítiques de joventut i a un procés lògic de disseny de les intervencions.

Està adreçada a tots i totes les professionals de joventut que tinguin interès en millorar l’elaboració dels projectes, especialment a aquells/es de recent incorporació a les polítiques de joventut o amb un perfil professional de dinamitzadors/es o informador/es que estan assumint l’elaboració de projectes als seus ens locals.

Aquesta convocatòria concreta va destinada als professionals de les comarques de l'Alt Penedès, l'Anoia, el Baix Llobregat, el Barcelonès, el Garraf, el Maresme i el Vallès Occidental.

El curs consta de dues sessions: els dilluns 1 i 8 de juliol de 10 del matí a 2 del migdia, i s'impartirà a l'aula de la Direcció general de Joventut a Barcelona.

+ informació
Accés al formulari d'inscripció
Activitat gratuïta

1
Categories:
08015 Barceloa