Jornada: Violència masclista i drets de les adolescents

dijous
21
09:00h
Novembre 2013
Data de finalització: dijous, 21/11/2013 - 15:00

L'Institut Català de les Dones i Direcció General de Joventut organitzen conjuntament aquesta jornada que se celebrarà a l'Auditori Casal del Mar.

L’Institut Català de les Dones ha elaborat un informe jurídic sobre els drets de les dones adolescents davant la violència masclista en la parella o anàloga, amb l’objectiu d’analitzar tots els elements que incideixen en aquesta problemàtica des de la perspectiva jurídica. Fa unes recomanacions legals adreçades a la millora del marc normatiu i a la intervenció de l’equip de professionals.

Objectius de la jornada

  • Presentar el resultat d’aquest informe.
  • Reflexionar entorn de la realitat dels equips professionals que hi intervenen.
  • Facilitar un espai on els equips professionals puguin copsar l'opinió d'un grup d’adolescents i joves sobre la violència masclista i com els afecta.


A qui s'adreça

  • Professionals de tots els recursos i serveis públics i privats que intervenen directament en l’abordatge de la violència masclista a través de qualsevol dels circuits i protocols d’actuació existents.
  • Personal tècnic de l’Administració pública que treballen en qualsevol dels àmbits d’intervenció implicats en la lluita contra la violència masclista.

Accés al programa

Formulari d'inscripció

1
Categories:
08004 Barcelona