XX Fòrum d'estudis sobre la joventut "20 anys d'estudis i polítiques locals de joventut a Catalunya: del passat al futur"

dijous
26
16:30h
Octubre 2017
Data de finalització: dijous, 26/10/2017 - 20:30

Durant els dies 26 i 27 d'octubre a Lleida i organitzat per la Direcció General de Joventut, tindran lloc conferències, taules rodones i tallers per reflexionar i debatre sobre com s’ha fet la recerca en joventut a Catalunya en els darrers anys, quin pes té la investigació en el coneixement de la realitat juvenil i quina és la seva incidència en el disseny de les polítiques locals de joventut.

Per aprofundir en la temàtica s’ha convidat a la doctora Rossana Reguillo, antropòloga de la Universitat Jesuïta de Guadalajara (Mèxic), que apuntarà les temàtiques que cal abordar en el futur per conèixer la realitat juvenil. Per fer una fotografia de l’evolució de la investigació en joventut a Catalunya tindrà lloc una taula rodona amb experts amb la participació de Salvador Cardús, sociòleg; Carles Feixa, antropòleg, i Anna Berga, sociòloga. També presentaran els resultats de l’enquesta d’avaluació de les polítiques locals de joventut 2017 elaborada per l’Observatori Català de la Joventut. I grups de treball entorn els reptes en la gestió de les polítiques de joventut.

Més informació i inscripció