Concurs d'Assaig Jove 2012

El Centre per la Empresa Privada Internacional (CIPE) convoca a estudiants i a joves professionals de tot el món, d’entre 18 i 30 anys, a compartir idees sobre com crear oportunitats per tal que els joves enforteixin la democràcia i el sector privat en els seus respectius països.

 El concurs inclou diferents categories: 1.Emprenedoria i innovació: més enllà de la tecnologia; 2. Creixement inclusiu: el retorn empresarial per a l’ampliació de negoci; 3. Transformacions socials: el rol dels emprenedors en la construcció de societats democràtiques.

 L’assaig ha tenir entre 1.500 i 2.500 paraules i la data límit per la presentació és el 19 d’octubre.

 El guanyador del primer premi serà invitat a un viatge per assistir a la futura Conferència de CIPE prevista als Estats Units a l’abril del 2013. Per cada categoria, CIPE publicarà l’assaig guanyador i del segon i tercer finalista.

Més informació