4a Trobada d'intercanvi d'experiències d'intercanvi servei

El proper 16 de novembre el Centre Promotor d'Aprenentatge Servei convoca la 4a Jornada d'Intercanvi d'Experiències d'APS amb l'objectiu d'augmentar el bagatge experiencial, relacional i de coneixements dels participants. Es presentaran experiències educatives d'aprenentatge servei reeixides; es farà un anàlisi i debat sobre els processos d'implementació i desenvolupament d'aquestes experiències; es reflexionarà sobre aspectes del nostre context actual que incideixen i condicionen l'encaix educatiu i social. També volem facilitar l'intercanvi fluïd entre persones i institucions que se senten identificades amb aquesta manera de pensar i enfocar l'educació, per avançar en una certa idea de Xarxa APS Són doncs, objectius concrets de la Jornada d'Intercanvi d'Experiències:

  • Promoure la reflexió i el debat entre els centres educatius i entitats que apliquen aquesta metodologia de treball educatiu.
  • Donar a conèixer bones pràctiques que s'estan desenvolupant.
  • Aportar elements de reflexió teòrica i metodològica per millorar la implementació de l'aprenentatge servei en el nostre context educatiu i comunitari.
  • Generar relacions i col·laboracions entre persones i institucions que creuen en l'aprenentatge servei com una forma concreta i eficient de treball per la participació democràtica i l'educació en valors.

Data: 16 de novembre de 2012, a partir de les 16.30h

Organitza: Centre Promotor d'APS en col·laboració amb Diputació de Barcelona

Lloc: La Fontana. Espai Jove

Adreça: C/ Gran de Gràcia, 190 (Entrada per la plaça del carrer Santa Rosa)

Comarca: Barcelonès

Població: Barcelona

Més informació:
centre@aprenentatgeservei.cat


Descripció: Inscripció a la jornada

Documents adjunts: Model poster_A1_base.ppt
4a_jornada_intercanvi_APS_5.pdf