Educar la creativitat i l'emprenedoria en un món globalitzat

La creativitat, la innovació i l'esperit emprenedor són cada vegada més importants, però com hem de preparar els joves en aquestes competències? El proper dimarts 27 de novembre a les XXX Jornades de polítiques locals de joventut parlarem de competències, d'emprenedoria i d'iniciatives locals per fomentar l'ocupabiltat dels joves.

Per aprofundir més en aquest tema, la Fundació Jaumen Bofill, ha convocat pel dijous 29 de novembre a les 18.30 la conferència  Educar la creativitat i l'emprenedoria en un món globalitzat, a càrrec de Yong Zhao, vicedegà de la Facultat d'Educació i catedràtic del Departament d'Avaluació, Política i Lideratge Educatius de la Universitat d'Oregon.

L'acte, que forma part del projecte Debats d'Educació, impulsat per la Fundació Jaume Bofill i la Universitat Oberta de Catalunya, amb la col·laboració del MACBA, se celebrarà al'Auditori MACBA, al carrer Joan Coromines, s/n deBarcelona.

Es podrà seguir en directe per videostreaming des del web www.debats.cat, per Twitter amb l'etiquetat #debatseducacio, i des dels canals de @UOCdirecte i @FundacioBofill.Hi haurà servei de traducció simultània.Per veure les conferències de Debats d'Educació i tota la informació que se'n deriva visiteu www.debats.cat.