Estem fent polítiques de joventut que milloren l'ocupabilitat dels joves?

La Coordinació Territorial de Joventut a Girona convoca una jornada entorn les competències i l'ocupabilitat juvenil, el proper  dimarts 26 de febrer  de 10 a 14.30 a l’Auditori Josep Irla de l’Edifici de la Generalitat a Girona.

Algunes de les qüestions entorn les quals vol reflexionar aquesta jornada són: Quines activitats que fem en els espais joves poden millorar l'ocupabilitat dels jvoes? Com ho hem de fer? Quines competències s'han d'aprendre per cercar feina o crear-ne?

La jornada, oberta als i les professionals del món local i associatiu que vulguin treballar per a l’ocupabilitat juvenil, se centrarà en la ponència ‘Les competències, una clau d’accés a la feina’, a càrrec de la Marta Colomer Camón, consultora social i d'empresa i col·laboradora del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Després, durant el matí, es presentaran programes d’implementació del treball per competències i bones pràctiques. L’objectiu de la formació és analitzar el treball que s’està fent i el que es vol fer sota aquesta nova metodologia o punt de vista. Aquesta jornada és fruït d’un intens debat que s’ha anat succeint a cada comarca i que ha permès dibuixar quines són les debilitats, amenaces, fortaleses i oportunitats (DAFO) i que es presentaran durant la jornada del 26 de febrer.

Per a més informació cal contactar amb la Coordinació Territorial de Joventut a Girona, joventut.girona.bsf@gencat.cat.

Inscripcions a partir de l'11 de febrer a través de l'e-joventut