III Jornada sobre Transicions Juvenils Escola-Treball

Dijous 14 de març, l'Ajuntament de Tarragona organitza la III Jornada sobre Transicions Juvenils Escola-Treball, que tindrà lloc a l'edifici Tabacalera - Tarragona Impulsa (M1, avinguda Vidal i Barraquer s/n) amb el següent programa:

III JORNADA SOBRE TRANSICIONS JUVENILS ESCOLA-TREBALL

INSERCIÓ I TRAJECTÒRIES PROFESSIONALS DELS/LES TITULATS/DES EN FP

► LA INSERCIÓ PROFESSIONAL DELS TITULATS D'FP. QUÈ EN PODEM SABER? QUÈ EN SABEM?

09:15 – L'Àrea Observatori de la Fundació BCN Formació professional. Com treballar les dades sobre inserció laboral/professional dels/les joves amb titulació de Formació Professional? L’Àrea Observatori de la Fundació BCN Formació Professional.

Anna Punyet – Tècnica de l’Àrea Observatori de la Fundació BCN Formació Professional.

10:00 – Dades sobre inserció laboral/professional dels/les joves amb titulació de Formació Professional a Tarragona. A partir de l’estudi del Consell General de Cambres i Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Antoni Barrufet – Coordinador d’FP dels SSTT d’Ensenyament a Tarragona

► ALTERNATIVES PER FACILITAR UNA MILLOR INSERCIÓ PROFESSIONAL

11:15 – Formació professional en alternança i amb formació dual al sector de la Química Industrial de Tarragona. Com afavorir la inserció laboral dels alumnes? Una nova concepció, posar el centre de formació al servei de les necessitats de les persones i de les empreses.

Francesc Roca (coord.) – Director de l’Institut Comte de Rius de Tarragona.

12:30 – Itineraris de transició. Transicions Escola-Treball-Escola?
Presentació, per part del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, del procediment per al reconeixement acadèmic de l'experiència professional adquirida en l’entorn laboral.

Raül Salas Rodríguez - Secretari de l'Institut Francesc Vidal i Barraquer

+ informació