Premis i concursos per a joves

* Premi de Fotografia per a Joves

La Fundació Barcelona Olímpica, en col·laboració amb l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya (IEFC), promou la primera edició del Premi de Fotografia per a Joves amb 2 categories:
. categoria A, joves dels 14 als 17 anys
. categoria B, dels 18 als 29 anys.

El jurat, format per professionals de la fotografia, la docència i l’esport de competició, atorgarà dos premis en cada categoria: una càmera fotogràfica i un curs a l’IEFC.

  logofotojoveanime.gif

Es premiaran les millors instantànies que col·loquin l’esport com a eix central, des de qualsevol vessant i mirada. 

Les fotografies guanyadores i finalistes seran exhibides en una exposició temporal al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch i a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya.

Accediu a les bases seguint aquest enllaç.

+ informació

* Euroescola

Euroescola és un concurs en línia d'educació en valors europeus, que convoca l'Oficina del Parlament Europeu a Espanya en col·laboració amb la Representació a Espanya de la Comissió Europea, destinat a estudiants de secundària, batxillerat  o cicles de formació professional de grau mig que tenen entre 15 i 18 anys. El tema central de l'edició d'aquest any serà l'Any Europeu de la Ciutadania 2013.

See video

+ informació

* Premi participa a l'Escola

El Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya convoca el Premi Participa a l'Escola per guardonar les experiències o treballs de recerca que versin sobre formes de participació a l'escola o que hi fomentin la pràctica o l'aprenentatge dels valors democràtics, duts a terme durant el curs acadèmic corresponent a l'any de la convocatòria.

El Premi té dues modalitats:
a) Centres educatius. Un premi per a experiències que versin sobre formes de participació a l'escola o que hi fomentin la pràctica o l'aprenentatge dels valors democràtics, desenvolupades en centres educatius de primària o secundària.
b) Treballs de recerca. Un premi per a treballs de recerca d'alumnes de batxillerat elaborats individualment o en grups de dues persones com a màxim, que versin sobre formes de participació a l'escola o que hi fomentin la pràctica o l'aprenentatge dels valors democràtics.

Accediu a les bases seguint aquest enllaç.

+ informació