21M #joventutpro: trobades de professionals de joventut

L'Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ) convoca la segona trobada de professionals de caràcter informal per compartir i reflexionar el futur de les polítiques de joventut.

Serà el dia 21 de març, a les 8 del vespre, i el tema escollit en aquesta ocasió és Joves, crisi i possibles estratègies de suport des de les polítiques de joventut: La vulnerabilitat dels joves amb la crisi, la cultura de l’esforç, l’emprenedoria, l’ocupabilitat... realitats, necessitats i conceptes més vius que mai entorn els joves i l’actual situació econòmica i social. Però, que fem o podem fer nosaltres i els nostres respectius serveis, equipaments i projectes per redreçar o millorar aquesta situació? Que poden fer les polítiques de joventut? Com ho podem fer amb els recursos existents? Que hi pot fer l’AcPpJ?

De moment l’Espai Jove Garcilaso de la ciutat de Barcelona (carrer Garcilaso, 103) ha confirmat la seva participació.

Si teniu interès en fer o en què es faci una trobada de professionals al vostre municipi, us podeu posar en contacte amb l'AcPpj:  info@joventut.info, 934 240 881 o bé hashtag #joventutpro. Per comunicar la vostra trobada del 21 de març a l’AcPpJ, feu-ho abans d’aquest divendres dia 15.