Activitats de la SIOP adreçades a professionals

Del 8 al 13 d'abril se celebrarà a Mataró la Setmana de la informació i l'orientació professional, una mostra amb l'oferta de tots els recursos formatius de la ciutat superada l’edat de l’escolaritat obligatòria i informació del mercat de treball  a tenir en compte a l’hora d’escollir una formació.

Les activitats d’aquesta setmana s’adrecen a l’alumnat de 3r i 4t d’ESO, de batxillerat, de cicles formatius, estudiants universitaris i també a les persones que estan definint o redefinint el seu projecte professional, cercant feina, ... en definitiva, a totes aquelles persones interessades en l'orientació professional. La SIOP també ofereix 3 activitats adreçades als professionals que intervenen en l’orientació professional i educativa de joves:

. Ponència inaugural: "Ser competent al segle XXI: generar idees amb motor social", a càrrec del Sr. Ismael Palacin, Director de la Fundació Jaume Bofill
. Trobada pedagògica: "La generació d'idees com a element innovador en els processos d'orientació i assessorament", a càrrec de Maria Paz González Gómez de Olmedo, assessora i formadora de l'ICE de l'UAB.
. Xerrada: "Reconeixement acadèmic dels aprenentatges assolits mitjançant l'experiència laboral o en activitats socials", a càrrec de la Sra. Dolors Castro, dels Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

Podeu consultar el programa en el document adjunt i accedir al procediment d'inscripció seguint aquest enllaç.
+ informació
1
Fitxers adjunts:
1
Etiquetes:
SIOP Mataró