Documentació Jornada sobre joventut, participació i política

Podeu consultar les publicacions relacionades amb les quatre recerques que es van presentar a la jornada sobre joventut, participació i política “De la investigació a l’acció participativa”, a la pàgina web de l'Observatori Català de la Joventut

* Democràcia, participació i joventut. Una anàlisi de l’Enquesta de participació i política 2011. Soler i Martí, Roger. 2013.

* La promoció de la participació juvenil des de l’acció comunitària. Aportacions d’un estudi de cas. Premi Joventut 2010.  Ballester Frago, Marta. 2013.

* Moviments socials i joves activistes. Una aproximació qualitativa de la participació de la joventut en organitzacions polítiques no convencionals. Mir Garcia, Jordi. 2013.

* Joves representants als consistoris catalans. Sanz Moral, Jesús et al. 2013.

Enllaç al web de qualitat democràtica on es recull tota la informació vinculada amb el desenvolupament de la jornada (les publicacions de les recerques, les presentacions de les ponències i les fitxes dels tallers d’experiències, les dades d’assistència i valoració de la jornada, premsa, galeria de fotos i vídeos).