Ciutadania: els Joves i les Arts

Aquesta jornada clou el curs "Treball comunitari amb joves (2a edició)", amb l'objectiu de presentar experiències d'intervenció amb joves a partir de la metodologia del treball comunitari.

Les experiències seleccionades tenen en comú la seva pertinença a entitats que treballen amb joves, mostrant actuacions entorn la dinamització de joves, la seva participació, empoderament i capacitació per al treball comunitari.

Programa

10:00h Benvinguda a càrrec de Gràcia Escabia, Cap de l'Oficina del Pla jove.

10:15h Oci al barri, treball comunitari per infants, joves i famílies al barri de Collblanc-la Torrassa. Treball pel desenvolupament d'Accions socioeducatives en medi obert, com entendre la barriada com un espai educatiu i generador d'oportunitats. Ponència a càrrec de Felipe Campos, director general de l'Associació Educativa Ítaca de l'Hospitalet de Llobregat i premi Fundació Príncep de Girona Social 2013.

10:45h Presentació d'experiències: 

  • Maria Carme Ramon i Alfons Senyé. La Troca de Granollers.
  • Fundació Cívica Oreneta del Vallès.

11:30h Pausa

12:00h Presentació d'experiències: 

  • Cinema en curs. La creació com a motor de millora personal i social. Laia Colell AbaoAqu, Barcelona

13:30h Debat. Treball comunitari i creació artística com a oportunitat pel foment de l'esperit emprenedor des dels Serveis locals de joventut. Modera Adrià Pagès, Universitat Autònoma de Barcelona.

 Formulari d'inscripció