6a edició dels Premis ‘Contes breus sobre Europa 2015’

El Consell Català del Moviment Europeu i la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració i el suport d'Europe Direct Barcelona i de les Diputacions de Girona, Lleida i Tarragona, convoquen la sisena edició dels Premis ‘Contes breus sobre Europa 2015' que en aquesta ocasió tenen com a temàtica ‘Europa i el món'.

El concurs està dividit en dues categories, la júnior, per a joves d'entre 12 i 18 anys, i la sènior, per a majors de 18 anys. L'objectiu és premiar els relats que contribueixin a reflexionar sobre els avantatges de ser ciutadà europeu i il·lustrar experiències viscudes o inventades en el marc de la convivència de l'espai comunitari europeu, així com difondre les diferents realitats, els valors i els ideals dels països que integren Europa. Hi haurà un premi valorat en 500€ per al guanyador/a de cada categoria.

D'acord amb les bases, els contes que es presenten han de ser anònims, poden ser escrits en català o castellà, i cada candidat només pot presentar una obra a concurs. Aquesta s'haurà d'enviar, juntament amb una instància de sol·licitud disponible a la pàgina web www.ccmeur.cat, a la seu del Consell Català del Moviment Europeu a Barcelona, per correu postal o presencialment a: Via Laietana, 14 08003 Barcelona;o bé, per correu electrònic a info@ccmeur.cat. La data límit per a la presentació de les obres és  el 30 de juny de 2015 a les 14.00 hores.