SETMANA JOVE 2016 - la Palma de Cervelló

Arriba la 5a. edició de la SETMANA JOVE 2016 a la Palma de Cervelló.

Enguany emmarcats en la renovació del PLJ, s'han programat un seguit d'activitats de diferents àmbits i dirigides a diferents franges de població.

Com cada any s'ha comptat amb la valoració dels joves per a la programació d'activitats, així com la gran col.laboració de les entitats juvenils del municipi, com l'AJLP, la Konfraria de la Vila del Pingüí i l'ASAC, entre d'altres.

Esperem que la programació sigui del vostre interès.

Per a més informació podeu consultar el cartell genèric, els diferents esdeveniments creats via facebook (punt jove la palma), la pàgina web de l'Ajuntament i dirigir-vos al Servei de joventut de l'Ajuntament de la Palma de Cervelló.

PUNT JOVE LA PALMA

C/Sant Jordi, 1

08756 la Palma

Tel. 93 672 20 64

US ESPEREM!!