25a Escola d'Estiu "Enfortint els drets socials"

La 25a Escola d'Estiu "Enfortint els drets socials" de l'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació, tindrà  lloc la setmana del 4 al 8 de juliol, a l'Espai Francesca Bonnemaison. Aquesta edició oferirà 22 accions formatives (en format de seminari, taller o monogràfic), una conferència inaugural i dues taules rodones, per ajudar a donar respostes des del món local a una realitat social diversa. L'objectiu és que l'Escola d'Estiu sigui un espai de formació, d'intercanvi i d'aprenentatge per als serveis d'atenció a les persones.

Els taller i el monogràfic que poden ser de més interès per als tècnics de joventut són:

T7- Violència masclista en joves: sensibilització i prevenció de conductes de risc- Docent: Xavier Cela Bertran de l'Associació Candela

M3-L'acompanyament en el procés vital dels joves: ajudant el jove a afrontar les dificultats- Docent: Clara Prat i Borràs 

+ informació i inscripcions

1
Etiquetes:
formació