Segona trobada de coordinació del projecte IMPACT- Impact of entrepreneurship programs in young entrepreneurs’ skills acquisition, a Estarreja (Portugal)

El passat cap de setmana els membres dels quatre països participants al projecte IMPACT vam participar en una nova reunió de coordinació del projecte.

L’objectiu d’aquesta reunió era la validació de la proposta metodològica per avaluar l'adquisició de competències emprenedores en persones joves aportada per l'OPJ, amb la col·laboració del Grup CIFO (Col·lectiu d’Investigació en Formació Ocupacional) de la Universitat Autònoma de Barcelona. El principal resultat de la reunió ha estat la proposta d’una bateria d'indicadors per a la mesura de la capacitat d’iniciativa i la proposta de disseny per a una eina on-line d’autopercepció per a ser testada en joves participants en projectes d’emprenedoria realitzats per les cinc entitats membres del projecte. Aquesta eina serà desenvolupada per l’ Akademia Humanistyczno – Ekonomiczna de Polònia. Durant el mes de juny es faran les primeres proves amb joves i professionals de joventut per a la validació del test. Es preveu que l’eina estigui enllestida al mes de setembre i que el mes d’octubre es pugui començar a utilitzar.