Màster Intereuniversitari en Joventut i Societat: Obert el període de preinscripció

S'ha obert el període de preinscripció al Màster Intereuniversitari en Joventut i Societat. L'únic màster a l'estat espanyol centrat en l'estudi de la joventut i les polítiques de joventut. Es tracta d'una proposta interuniversitària (UdG, UB, UAB, UdL, URV, UPF) i interdisciplinària (Sociologia, Antropologia, Pedagogia, Ciències de la Comunicació, etc.). Té un doble enfocament, professionalitzador i de recerca, i combina la formació teòrica amb pràctiques, visites, estudi de casos, un viatge d'estudis a l'estranger, etc. Pretén capacitar per a l'anàlisi, disseny, gestió i avaluació de polítiques, programes, centres i serveis de joventut; l'acció directa amb joves, i la recerca sobre joventut.

Per a més informació i fulletó informatiu