Accions de suport a la mobilitat internacional juvenil

Us proposem diverses activitats formatives adreçades a professionals que treballen amb joves.

El proper dijous 27 de setembre tindrà lloc a la sala La Cuina de l’Espai Francesca Bonnemaison el «Seminari professional de polítiques de joventut. Eines i estratègies per a la sol·licitud d’un projecte Erasmus+» impartit per Gemma Garcia Malavila i Ramon Closas Mestre de la Direcció General de Joventut. L’objectiu és oferir un espai per conèixer les oportunitats i recursos que ofereixen els programes de la Unió Europea per al treball amb persones joves. Més informació i inscripcions.

D’altra banda, a través del Programa Erasmus+, contínuament es proposen formacions en àmbits molt diversos del treball amb joves. Per a les persones seleccionades, les despeses d'aquestes activitats (formació, allotjament i viatge) estan finançades per Erasmus+: Youth in Action Programme. Cada divendres publiquem les formacions disponibles a la comunitat virtual de professionals, facebook i twitter.

Trobareu més recursos de mobilitat internacional per a joves a la web de l’OPJ.