JORNADA ACTIVA’T

L’ACTIVA’T és un projecte que té com un dels seus eixos principals posar en valor i reconèixer l’associacionisme com un espai de creixement personal alhora que d’implicació i transformació social.

Els i les joves que en formen part, a través de l’experiència associativa adquireixin un seguit d’aprenentatges (valors, competències, habilitats...) que els puguin ser útils en el seu quotidià personal i en l’acreditació competencial per una futura cerca de feina.

  • Data: divendres, 09 de novembre
  • Hora: 09:30 a 14:30 hores
  • Lloc:  Direcció General de Joventut (c/Calàbria, 147, Barcelona)

Si ho desitges, pots ampliar la informació sobre el programa aquí

Aquestes jornades, per tant, constituiran un marc ideal per conèixer i reconèixer quines són les competències clau de la participació associativa, i contrastar si són un element facilitador de la millora de l’ocupabilitat juvenil.

Ens situarem a partir d’una taula de ponències amb tres experts i, posteriorment, obrirem debat i dialogarem amb representants del món universitari, l'administració pública, el moviment associatiu i el teixit empresarial.

Per tal d’inscriure-us-hi, si us plau contesteu el formulari d'assistència

Us hi esperem!