Activem el Pla A d’associacionisme juvenil!

Una joventut organitzada i compromesa té major capacitat per incidir en el seu futur, tant a nivell individual com comunitari. Per això, des de l’Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona, conjuntament amb el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, impulsem la campanya ACTIVEM EL PLA A(SSOCIACIONISME)!  amb l’objectiu de  fomentar l’associacionisme juvenil. Els objectius d’aquesta campanya es centren en la millora de les competències dels i les tècniques de joventut municipals en matèria d’associacionisme i autoorganització juvenil i el reconeixement de l’impacte positiu del foment de l’associacionisme juvenil.

La Diputació de Barcelona posarà a l’abast dels ens locals que ho desitgin díptics i pòsters adreçats a les persones joves, personalitzables per a cada ens local per al foment de l’associacionisme del jovent. També s’han organitzat, en col·laboració amb els Consells comarcals, set sessions formatives adreçades als i les professionals de joventut, de 2 hores de durada. Les sessions programades són:

  • 6 de novembre de 9:30 a 11:30h a Mataró
  • 7 de novembre de 9:30 a 11:30h a Manresa
  • 9 de novembre de 13:00 a 15:00h a Terrassa
  • 13 de novembre de 10:00 a 12:00 h a Molins de Rei
  • 23 de novembre de 9:30 a 11:30h a Parets del Vallès
  • 28 de novembre de 10:00 a 12:00h a Vic
  • 11 de desembre de 10:30 a 12:30h a Vilafranca del Penedès

Si tens interès en participar en alguna de les sessions pots fer la inscripció a través d’aquest enllaç.

1
Etiquetes:
#formació