Publicat el Catàleg de serveis 2019. Espai per a compartir dubtes

El Catàleg de serveis té com a destinataris preferents els ajuntaments i els consells comarcals posant a disposició dels governs locals un total de 331 recursos d’assistència i cooperació. Els recursos s’agrupen en les tipologies i classes següents: 146 recursos tècnics (44%), 102 recursos econòmics (31%) i 83 recursos materials (25%). Del total de recursos que ofereix la Diputació de Barcelona, l’Oficina del Pla Jove gestiona aquests 5:

Les sol·licituds ja es poden tramitar a través de la web del Portal PMT. El termini per presentar- les és el 7 de febrer de 2019 per a cadascun dels recursos.

El telèfon per  a resoldre dubtes i obtenir suport en la utilització del PMT és el 933 933 301. Adjuntem 3 documents de suport al PMT (manual de tramitació, guia d'ús i preguntes més freqüents sobre el PMT)

També hi ha altres productes adreçats al treball amb joves impulsades per altres Gerències i Àrees de la Diputació de Barcelona. Seguint aquest enllaç trobareu informació bàsica sobre molts d’aquests recursos. Accés a tota la informació del Catàleg.

Obrim aquest espai per anar incorporant els dubtes que ens feu arribar i que pensem que pot ser d’interès compartir amt ots vosaltres. Podeu utilitzar els comentaris per a plantejar les vostres qüestions, per això caldrà accedir a la comunitat (loggejar)