conferència

dijous
15
17:00h
Desembre 2016

Conferència-debat "Joves, canvi social i ruptura generacional"

La Direcció General de Joventut organitza el proper 15 de desembre, la conferència-debat "Joves, canvi social i ruptura generacional".  A l’acte hi assistiran alguns dels principals agents socials de Catalunya per reflexionar sobre l’increment de les desigualtats entre les noves i les velles generacions i per exposar els plantejaments de les seves institucions respecte les actuacions necessàries per revertir aquesta situació.

dijous
22
13:00h
Octubre 2015

Conferència 'Entendre's amb adolescents (2a part)'

L’objectiu d’aquesta conferència és donar eines i estratègies per entendre’s amb adolescents. Després d’oferir claus i tècniques per establir una bona comunicació amb el jovent, a la conferència “Entendre’s amb adolescents”, DIXIT, amb el psicòleg Pau López com a ponent, planteja una segona xerrada de continuïtat per aprofundir en com actuar amb aquest col·lectiu.

+informació i inscripcions

dimarts
20
17:00h
Octubre 2015

Conferència 'Conductes de risc a l'adolescència'

Organitza DIXIT Vic i el grup de recerca SaMIS.  Josep Toro, doctor en Medicina, psiquiatre i director del Màster en Psiquiatria i Psicologia clínica de la infància i l’adolescència de la Universitat de Barcelona, explicarà quins són els diversos factors que conflueixen perquè es produeixin aquestes conductes de risc i què podem fer per prevenir-les.

+ informació i inscripcions

dijous
06
17:00h
Novembre 2014

Conferència: Educació sexual entre joves... estem responent a les seves expectatives i necessitats reals?

El 6 de novembre  es realitzarà la conferència “L’educació sexual entre joves... estem responent a les seves expectatives i necessitats reals?" coorganitzada per DIXIT i SIDA STUDI, pretén deconstruir aquelles propostes centrades exclusivament en la informació sobre embarassos no planificats i infeccions de transmissió sexual.

dijous
02
17:00h
Octubre 2014

Conferència “PsicopaTIClogies de la vida quotidiana”

DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials organitza el proper 2 d’octubre es realitzarà la conferència “PsicopaTIClogies de la vida quotidiana”, que tractarà les addicciones comportamentals a les noves tecnologies entre la població adolescent i també adulta.

+ Informació