Píndoles formatives en mobilitat internacional: Treballar i visats a Àsia i Sud-Amèrica

divendres
15
11:00h
Novembre 2013
Data de finalització: divendres, 15/11/2013 - 13:00

Càpsula formativa per a tècnics i informadors juvenils:
Visats per treballar a l’estranger: Països d’Àsia i Amèrica del Sud

L’Oficina de Joventut i Habitatge del Consell Comarcal del Barcelonèsa través del Centre Europa Jove i fruït d’un conveni de col·laboració acordat amb la Direcció General de Joventut de Catalunya, ha programat 7 càpsules formatives amb l’objectiu d’apropar als tècnics, informadors juvenils i altres professionals de Catalunya que treballen amb el col·lectiu de joves, una sèrie de recursos relacionats amb les oportunitats de marxar a l’estranger que tenen els joves actualment.

El divendres 15 de novembre tindrà lloc la sisena sessió on les professionals del Centre Europa Jove donaran a conèixer als assistents recursos relacionats amb les oportunitats de marxar a l’estranger que tenen els joves. Els assistents aprendran noves vies d’informació, canals i recursos amb els que després poder orientar un jove.

La participació és gratuïta, però cal inscripció prèvia.
Podeu consultar el programa de la sessió seguint aquest enllaç.

Les càpsules formatives, de dues hores de durada, tindran lloc fins el 13 de desembre de 2013. El Centre Europa Jove, instal·lat dins del recinte CRJ Mas Fonollar acollirà un divendres de cada mes una d’aquestes sessions, en horari d’11 del matí a 1 del migdia.

  • 13 de Desembre 2013 | Visats per treballar a l’estranger: Països d’Àsia i Amèrica del Sud