13/11 ÉS EL DARRER DIA PER A FER LES INSCRIPCIONS! Be Youth Worker Today (BYWT). Procés de creació de xarxa de professionals del treball amb joves

El BYWT-Be Youth Worker Today és un projecte, d’àmbit català i europeu, que té com a principal objectiu la creació d’una xarxa transversal de professionals del treball amb joves. Els propers 25,26 i 27 de novembre del 2015 hi haurà la trobada internacional del Be Youth Worker Today (BYWT-BCN Meeting) a l'Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona. Aquesta trobada internacional (amb partners de 12 països de la Unió Europea) és el primera fita del projecte i està plantejada com un espai de formació, d'intercanvi i de generació de coneixement. El projecte el porta a terme l'Associació Catalana de Polítiques de Joventut.

En la jornada hi haurà diverses activitats: presentació del Be Youth Worker Today, una taula rodona on s’explicaran diferents experiències de xarxes europees de youth workers i hi haurà, també, diferents grups de treball cooperatiu que debatran al voltant del perquè de la creació de la xarxa, de les competències que hauria de tenir el professional que treballa amb joves i de l’anàlisi de les diferents tècniques i metodologies utilitzades en la pràctica diària en el treball amb joves. Cada grup de treball presentarà en l’última jornada les seves conclusions i les propostes de futur.

El període d'inscripció finalitza demà dia 13 de novembre.

+ informació i inscripcions