Finalitza la primera edició del recurs del Catàleg 2016: “Dissenys de plans locals de joventut”

Ahir es va celebrar al recinte de Mundet la reunió de valoració i tancament de la primera edició de l'activitat formativa i d'acompanyament per a l'elaboració de plans locals de joventut que l'OPJ va oferir com a recurs del Catàleg de Serveis 2016. Durant la presentació el diputat d’Igualtat i Ciutadania, Antoni Garcia, va fer èmfasi en la nova orientació del recurs apostant per la innovació amb l'objectiu d'empoderar els professionals i apropar els PLJ resultants a les realitats concretes de cada ens local.

Com a resultat del recurs 13 ens locals han elaborat el Pla Local de Joventut amb suport de l'OPJ i la Fundació Ferrer i Guàrdia: Calaf, Calonge de Segarra, Capellades, Carme, Castellolí, el Bruc, la Torre de Claramunt, Lliçà d’Amunt, Sant Martí de Sesgueioles, Sant Martí de Tous, Terrassa, Vallbona d’Anoia i Vilanova del Camí.

A la reunió van assistir representants dels ens locals participants i de la Direcció General de Joventut, que van valorar positivament la nova orientació del procés i la qualitat dels PLJ confeccionats.