pràctiques professionals

Convocatòria d’Ajuts al Pràcticum Odisseu

Oberta la convocatòria d’Ajuts al Pràcticum Odisseu, que en aquesta segona edició oferirà fins a 42 ofertes de pràctiques universitàries remunerades en empreses radicades en municipis del món rural. La durada de les pràctiques serà d’un mínim de 300 hores, que es realitzaran en el transcurs del curs acadèmic.

1

Obert el període d'inscripcions per fer pràctiques a la Unió Europea

Recentment s'ha obert el període d'inscripcions per sol·licitar pràctiques remunerades que ofereixen les institucions europees entre els mesos de gener i juliol de 2017.

El web d'EPSO (European Personnel Selection Office) ofereix informació sobre les oportunitats d'ocupació i carrera professional que ofereixen les institucions, els organismes i les agències de la Unió Europea.

Entre d'altres, es poden consultar les dates, requisits i altres detalls d'aquestes pràctiques 

Oferta de pràctiques laborals per a joves a l'estranger. Projecte 'TLN Mobilcat' del programa Garantia Juvenil de l’entitat Nexes

Projecte “TLN Mobilicat” del programa Garantia Juvenil de l’entitat Nexes per a enviar a fer 3 mesos de pràctiques laborals a 24 joves, dividits en 3 grups de 8 joves, 2 dels quals aniran a Itàlia (Florència i Brescia) i 1 a Portugal (Lisboa). 

El termini de la sol·licitud és el 28/02/2016. Els destinatàris i destinatàries són joves de 18 a 29 anys escrits al programa de Garantia Juvenil

+ informació en el fitxer adjunt i aquí

1