SVE

tallers per donar conèixer el SVE al Maresme

Durant aquest mes de novembre es realitzaran en diversos municipis del Maresme un seguit de tallers per donar conèixer el SVE a la nostra comarca.

Oferta de formació sobre el Servei de Voluntariat Europeu: 'Mentor Plus- Improving mentorship in EVS'

Aquesta formació és farà entre el 20 i el 24 de febrer del 2017 a Molinilla (Màlaga) i  té com a objectiu donar eines als dinamitzadors i responsables de les activitats del Servei de Voluntariat Europeu (SVE) per millorar les seves competències i la qualitat de les seves tutories. Es reflexionarà sobre les funcions, responsabilitats i reptes de les tutories en el SVE i es compartiran experiències i pràctiques.

Seminari-conferència sobre el desenvolupament del SVE a les regions mediterrànies

Aquest seminari que porta per títol 'Create new bridges: further steps in EVS Euromed cooperation' està organitzat per l'Agència Nacional Italiana i es farà a Palermo (Itàlia) del  12 al 16 de Desembre del 2016. Serà una bona ocasió per compartir experiències i coneixement entre els diferents actors involucrats en el desenvolupament dels programes del Servei de Voluntariat Europeu (SVE) al sud d'Europa. 

5-9 de setembre trobada a Màlaga per celebrar el 20è aniversari del SVE

Els propers 5-9 de setembre de 2016 es farà una trobada a Mollina (Màlaga) per celebrar el 20è aniversari del SVE (Servei Voluntari Europeu).