voluntariat

"De BCN al món. Del món a BCN"

Per 6è any, l’Assessoria de Mobilitat internacional del Departament de Joventut organitza a la campanya de "De BCN al món. Del món a BCN” amb una quantitat d’activitats  dirigides a joves que vulguin planificar una estada a l’estranger per motiu d’estudis, feina, pràctiques o voluntariat.

PROGRAMA D’ACTIVITATS

— Mobili.TV: Especial “Estudis superiors a Europa”

— Vols estudiar al Japó? Vine, informa’t i escolta les experiències d’altres joves

— Oportunitats per a menors a l’estranger

Premis-EVS European Youth Card Awards 2016. Obert termini de participació per als joves

Aquest concurs de la European Youth Card Association (data límit 15 de maig) és una plataforma per als joves que vulguin compartir la seva experiència de voluntariat en el Servei de Voluntariat Europeu per què inspirin i animin a altres joves a realitzar el seu propi voluntariat.

dijous
07
17:00h
Abril 2016

Conferència 'Voluntariat social i acció comunitària'

Conferència 'Voluntariat social i acció comunitària', organitzada per DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials i la Fundació Pere Tarrés. Es posarà de relleu el paper del voluntariat social com a base per a la construcció d’una ciutadania més activa i compromesa. Durant la xerrada també es parlarà de la situació actual del voluntariat social i l’acció comunitària a Europa, quins són els reptes de futur i com trobar les estratègies per fomentar l’acció social entre les persones.

Aquest divendres Joves i voluntariat. T'has inscrit a la 32ena Jornada de polítiques locals de joventut?

Barcelona, 24 d’octubre de 2014. Espai Francesca Bonnemaison. Us hi esperem!!!

+ informació // inscripcions

La jornada comptarà amb la visió del voluntariat de Sor Lucia Caram i Dialoguem sobre ... la participació dels joves en activitats de voluntariat. Taula rodona amb joves i participants en experiències de voluntariat. Modera: Maria Navarrete. Amb la participació de:

Joves VIP: Voluntaris, Intel·ligents i Proactius

See video

Presentació de la participació que sor Lucia Caram efectuarà en la 32 Jornada de polítiques locals de joventut: El voluntariat en la construcció de la trajectòria vital dels joves.

Barcelona, 24 d’octubre de 2014. Espai Francesca Bonnemaison

+ informació // inscripcions