Jornada de bones pràctiques a Blanes: Acció socioeducativa en medi obert

dijous
16
10:00h
mai 2019
Data de finalització: dijous, 16/05/2019 - 13:30

Com treballem al medi obert amb joves? Com els podem acompanyar individualment i en col·lectiu al carrer? Com promovem l’empoderament i la participació juvenil? Podem liderar i fer transversal el treball comunitari des de l’àmbit de la joventut? Com ens coordinem amb diferents agents? Podem fer polítiques afirmatives de joventut amb els serveis socials? Com acompanyem als i les joves? Quina ha de ser la funció de les persones tècniques, educadores i dinamitzadores juvenils? 

En aquesta jornada, en la que tindrem l’oportunitat de conèixer a fons una bona pràctica, ens endinsarem en la relació dels i les professionals de joventut amb joves, debatrem sobre el paper de la professió, el seu grau d’implicació, rellevància i compromís al voltant d’una temàtica específica: l’acció socioeducativa en medi obert

Amb la presentació de la bona pràctica Joves al Medi Obert del Prat de Llobregat i la dinamització del debat a càrrec d’un membre del CEESC.

L’horari previst serà el següent:

10:00h – Benvinguda institucional
10:15h – Presentació jornada, AcPpJ i el projecte de bones pràctiques
10:30h – Presentació del Projecte Joves al Medi Obert
11:30h – Descans amb refrigeri
12:00h – Debat i tancament

El 16 de maig a les 10:00h a l’Espai Creatiu “la Morralla” (Avinguda de l’Estació, 70, Nau 4, 17300 Blanes). Es requereix inscripció prèvia.

Podeu trobar tota la informació de la jornada a: http://www.joventut.info/bonespractiques/bp_blanes/ i del projecte a: https://joventut.info/jornades-de-bones-practiques-en-lambit-de-la-joventut-2019/

Seguiu i participeu a les xarxes amb #bpjoventut2019!