Ja us podeu inscriure a la Jornada de presentació PIDCES curs 2012-2013!

Ja és oberta la inscripció per a la Jornada de presentació del Programa PIDCES per al curs 2012-2013: la transició escola-treball. La jornada, com cada any, es farà a l'Espai Francesca Bonnemaison, al carrer Sant Pere més Baix, 7 de Barcelona, en horari de matí de 9 a 14 hores.

En aquesta edició, se suma a l’organització d’aquesta jornada l’Àrea de Coneixement i Noves Tecnologies de la Diputació de Barcelona amb l’objectiu de donar a conèixer els recursos que es posen a disposició dels municipis per la transició escola-treball i, contribuir així, al necessari treball en xarxa en la lluita contra el fracàs escolar i la capacitació per l’ocupabilitat dels joves.

PROGRAMA

9:00 h

Recepció i lliurament de documentació

9:15 h

Presentació de la jornada a càrrec de la Il.lma. SraMireia Solsona, diputada adjunta d’Igualtat i Ciutadania de l’Àrea d’Atenció a les Persones i l’Il.lm. Sr. Marc Castells, diputat delegat d’Educació i TIC de l’Àrea de Coneixement i Noves Tecnologies.

9:35 h

Presentació de la ponència a càrrec de la Sra. Gracia Escabia, cap de l’Oficina del Pla Jove de la Gerència de Servei d’Igualtat i Ciutadania.

Ponència “L’orientació acadèmica contra el fracàs escolar i per l’ocupabilitat dels joves” a càrrec de la Sra. Montserrat Oliveras, directora d’Educaweb.

10:30 h

Pausa

11:00 h

Presentació programa PIDCES curs 2012-2013 a càrrec de la Sra. Montse Igual  responsable del Programa PIDCES de l’Oficina del Pla Jove de la Gerència d’Igualtat i Ciutadania.

Presentació del programa Transició Escola-Treball a càrrec del Sr. Joan Josep Alonso director del Programa Transició Escola-Treball de la Gerència de Serveis d’Educació

12:00 h

Bones Pràctiques presentades pel Sr. Pere Llovet, coordinador d’Igualtat i Ciutadania: “PIDCES i TET”

  • VIC: Suport als centres educatius i suport a l’escolaritat al 2n. cicle d’ESO.
  • Consell Comarcal del Maresne: Xarxa TET
  • Pineda de Mar: DLI i la importància de la tasca en orientació.

14:00 h

Acomiadament de la Jornada

Més informació i inscripció