Premis i beques adreçats a joves

Innovact Campus Awards

Els premis, impulsats per la Comissió Europea i la Chambre de Commerce et d’Industrie de Reims et d’Epernay, permeten a joves estudiants amb un projecte de negoci sobre una idea creativa, implementar-lo ja sigui individualment o enequip a nivell europeu. El projecte pot trobar-se en fase de diseny, en progrés o pot haver estat iniciat.

Termini de presentació de candidatures: 28 de gener de 2013

Més informació

Premi Carlemany a la joventut europea

Concurs, organitzat pel Parlament Europeu i la Foundation of the International Charlemagne Prize of Aachen, premia projectes que tenen per objectiu promoure la integració i la identitat europea.   EU development, integration and European identity issues by the European Parliament and the Foundation of the International Charlemagne Prize of Aachen. Els projectes poden consistir en l'organització d'accions adreçades a joves, intercanvis de joves o projectes d'internet amb una dimensió europea. Hi poden participar joves de 16 a 30 anys.

Termini de presentació de candidatures: 28 de gener de 2013

Més informació

Premi Jove Europeu de l'any

El Jove Parlament Europeu i la Schwarzkopf Foundation, atorguen el premi a un jove entre 18 i 26 anys que hagi estat especialment rellevant en la tasca de comunicació i integració europea. El premi atorga 5.000 € per a finançar una estada de 6 mesos fent pràctiques amb un membre del Parlament Europeu o bé per a finançar un projecte que promogui la integració europea.

Termini de presentació de candidatures: 30 de setembre de 2013

Més informació

Beques de viatge - bitllets interrail

L'InterRail-Global Passes facilita a joves europeus l'oportunitat de viatjar a 30 països europeus incloent Truquia durant el període d'un mes. S'adreça a joves entre 17 i 25 anys.

Termini de presentació de candidatures: 1 de març de 2013 i 1 de setembre de 2013

Més informació

Becas Fundación Ramón Areces para Estudios de Postgrado. XXVII Convocatoria para Ampliación de Estudios en el Extranjero en Ciencias Sociales

La Fundació Ramón Areces concedirà 22 beques per a la realizació d'estudio en universitats i centres de recerca a l'estranger, durant el curs 2013/2014, sobre temes d'economia i de dret de la Unió Europea. 

Termini de presentació de candidatures: 31 de gener de 2013

Més informació