Pels joves que busquen formació o treball a la Unió Europea


Nomeparo.eu neix amb l'objectiu d'ajudar els joves a trobar feina o formació a la Unió Europea.

Les Institucions Europees a Espanya i la Secretaria d’Estat per a la UE han llançat el projecte 'No me paro. Elijo mi futuro'. A través de la web Nomeparo.eu s’ha aglutinat informació de tots els fons, programes i recursos disponibles a Europa per emprendre o per estudiar i treballar fora del país d'origen.

Segons les dades de que disposa EURES, el portal europeu de la mobilitat professional, els perfils més demandats en l'actualitat són els relacionats amb el sector de l'enginyeria, el personal sanitari i els professionals de l'hosteleria i el turisme. Els països que més llocs de treball ofereixen són, per aquest ordre, Alemanya, els països nòrdics i un bloc composat per Regne Unit, Holanda, Luxemburg i França. El 2012, més de 30.000 empreses estaven inscrites en la base de dades del portal com a potencials creadores d’ocupació.