Recull de fonts d’informació: treball, beques, Unió Europea

* barcelonesjove.net

See video

El portal dels joves del Barcelonès, barcelonesjove.net, és una iniciativa impulsada pel Consell Comarcal del Barcelonès amb el suport dels Ajuntaments de Badalona, Santa Coloma de Gramenet, l'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besós i Barcelona. 

Destaca el butlletí d'ofertes de treball, cursos i beques per a joves (seguiu aquest enllaç per accedir al darrer butlletí editat). Setmanalment recull ofertes per treballar al Barcelonès, per treballar a l'estranger, cursos i tallers, beques i ajuts,...

* Portal facebook del CDE de l'UAB

El Centre de Documentació Europea de l'UAB és un punt dinformació de la UE que, tot i estar adreçat especialment als membres de la UAB, ofereix els seus serveis a qualsevol ciutadà que ho sol·liciti. Diàriament, al seu portal de facebook publiquen novetats sobre noves convocatòries de beques, ofertes de treball, publicacions, notícies,...

* GAUE, guia d'ajuts de la Unió Europea

See video

La Direcció de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona proporciona, mitjançant el portal www.gaue.info (Guia d'ajuts de la Unió Europea), informació actualitzada de les darreres convocatòries publicades en el diari oficial, podent accedir on-line a la informació, imprimir-la o bé descarregar-la en pdf.