Noves publicacions: Guia de bones pràctiques en informació juvenil i Guia de recursos per estudiar i treballar a Europa

* Good Practice in Youth Information

ERYICA (European Youth Information and Counselling Agency) ha presentat una nova edició de la guia de bones pràctiques en informació juvenil, “Good Practice in Youth Information”, presentant bones pràctiques i recollint exemples destacats dels projectes per la seva qualitat, potencial innovador i resultats. Les bones pràctiques presentades en el llibre representen les tendències actuals i l'evolució de la pràctica d'informació juvenil de tot Europa.

Les bones pràctiques seleccionades són algunes de les recollides a la plataforma en línia per a la informació SHERYICA.

Podeu descarregar el manual seguint aquest enllaç.
 

* Estudiar y trabajar en Europa, Guía de Recursos

Injuve acaba d'editar aquesta guia que és una introducció als recursos que proporcionen informació per preparar un viatge amb destinació als països de la Unió Europea i l'Espai Econòmic Europeu per a aquells joves que busquin feina o formació acadèmica, amb l'objectiu de respondre de forma senzilla i ordenada a tres qüestions:

1. On vull anar i on buscar estudis i treball. 2. Què necessito en funció del país, del treball o de l'estudi. 3. Com viatjar i amb què.   Podeu descarregar la guia seguint aquest enllaç.