Concursos per a joves


* Egarec

EgaREC és un concurs audiovisual que busca noves mirades del modernisme, la ciència i la tècnica des d’una perspectiva creativa i lúdica.

Els participants han de realitzar una creació audiovisual que s’inspiri en algun aspecte del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) de la ciutat industrial de Terrassa. Es pot participar individualment o en equip (màxim: quatre persones). Hi ha dues categories: joves fins a 17 anys i majors de 18 anys.

+ informació
Consulteu les bases seguint aquest enllaç.

* EFIM 2013

L’EFIM té per objectiu apropar els joves al patrimoni monumental, per tal que el coneguin, el valorin i el gaudeixin, proposant que els joves tinguin l’ocasió de mirar amb els seus propis ulls els monuments i que construeixin imatges que siguin el resultat d’una activitat personal i creativa, tan lliure com sigui possible. 

L’EFIM és un concurs que es realitza dins els centres docents i que té una dimensió internacional; coordinat per la Generalitat de Catalunya i amb l’apadrinament del Consell d’Europa. Des de l’any 1996 han participat més de 260.000 joves provinents de setanta-sis països de tot el món que han obtingut més d’un milió i mig de fotografies. Per aquests valors l’any 2008 l’EFIM va rebre la Medalla de Patrimoni Cultural de la Unió Europea – Premi Europa Nostra.

informació
Consulteu les bases seguint aquest enllaç.

* Youthaward

El World Summit Youth Award (WSYA) és un concurs mundial que conviada a joves dissenyadors i creadors de continguts digitals, menors de 30 anys,  a desenvolupar continguts per promoure i aconseguir els Objectius Del Mil·leni (ODM) de les Nacions Unides.

informació
Termini: 1 de juliol