El tabac al descobert

Santa Margarida de Montbui, Alella i Vilassar de Mar acullen aquest mes l'exposició itinerant 'El tabac al descobert', que impulsa la Diputació de Barcelona amb l'objectiu de prevenir el tabaquisme entre els joves, generant actituds contràries al tabac i el seu consum, i refermant la posició dels joves que no hagin fumat mai. 

L'exposició va adreçada a nois i noies de primer cicle d'ESO, d'entre 12 i 14 anys, edat en què molts n'inicien el consum, i a aquells d'edats immediatament anteriors al moment de màxim risc.

La mostra consta de 10 plafons de temàtiques diverses, que es complementen amb una guia de dinamització per al professional que acompanya els joves durant la visita. Aquesta guia proporciona contingut teòric que es pot aportar als alumnes abans de la visita, informació addicional sobre les diferents àrees temàtiques i suggeriments per conduir un debat amb l'alumnat a partir de l'exposició.

Acabat el recorregut, els assistents poden participar en el joc 'I tu què en saps? Juga i descobreix-ho', on hauran de decidir si l'enunciat que se'ls proposa és veritat o mentida. La mostra també disposa d'una pàgina web des d'on es pot descarregar material elaborat per ajudar a generar debat entre els alumnes.

1
Etiquetes:
exposicions