"Treu-li suc a la sexualitat"

L'exposició itinerant organitzada per la Diputació de Barcelona, "Treu-li suc a la sexualitat", es pot veure des d'avui i fins al 25 d'aquest mes a Rubí. Aquesta mostra, que s'adreça a adolescents i joves de 12 a 16 anys, té com a objectiu aportar-los una visió positiva i saludable de la sexualitat.

S'estructura en dues parts. La primera, destinada als més joves, se centra en què és la sexualitat i com es viu, en la identitat sexual, i en els mites i  prejudicis. La segona part s'adreça als joves d'entre 14 i 16 anys, i aborda els riscos associats a la sexualitat per tal d'afrontar-los d'una manera positiva i afavorir-hi una actitud responsable.

De l'11 al 25 de març, a Torre Bases, l'espai jove de Rubí (carrer Sabadell, 18)
www.rubijove.cat
 

2
Etiquetes:
exposicions, sexualitat