Preinscripció al Màster Interuniversitari en Joventut i Societat

Oberta la preinscripció al Màster Interuniversitari en Joventut i Societat per al curs 2014-2015.

S'ha obert el darrer període de preinscripció al Màster Interuniversitari en Joventut i Societat (MIJS) 2014/2015 que es tancarà 13 de juliol de 2014.  En cas que quedin places lliures, el mateix mes de juliol s’obrirà un segon període de preinscripció fins al 15 de setembre de 2014.

Les Universitat de Girona, Lleida, Barcelona, Autònoma de Barcelona, Pompeu Fabra i Rovira i Virgili organitzen la sisena edició del Màster Interuniversitari en Joventut i Societat, una titulació oficial reconeguda per la Generalitat de Catalunya i el Govern d’Espanya i amb adaptació a les directrius europees.

El màster de 60 ECTS s’estructura en 5 mòduls. Podeu consultar la web seguint aquest enllaç. 

Més informació a masters@udg.edu o bé 972 41 88 43.