4 beques del 50% de la matrícula per al Màster Interuniversitari en Joventut i Societat

Treballes en l'àmbit de joventut a l'administració local? T’interessa fer un màster en joventut?

La Diputació de Barcelona ofereix 4 beques del 50% de la matrícula per al Màster Interuniversitari en Joventut i Societat, adreçades a treballadors/es dels ens locals de la demarcació de Barcelona. En concret, s’hi poden acollir els professionals titulats en estudis humanístics o socials i que es matriculin d’un curs complet.

Les Universitats de Girona, Lleida, Barcelona, Autònoma de Barcelona, Pompeu Fabra i Rovira i Virgili organitzen la sisena edició d’aquest Màster, una titulació oficial reconeguda per la Generalitat de Catalunya i el Govern d’Espanya i amb adaptació a les directrius europees.

El màster de 60 ECTS s’estructura en 5 mòduls. Podeu consultar la web del Màster seguint aquest enllaç.

S'ha obert el segon període de preinscripció al Màster Interuniversitari en Joventut i Societat fins el 10 de setembre.

+ Informació