T'interessa fer un Màster en joventut? Ampliació del termini de prescripció al MIJS

Fins el 22 de setembre podeu realitzar la prescripció al Màster Interuniversitari en Joventut i Societat (MIJS).

La Diputació de Barcelona ofereix 4 beques del 50% de la matrícula per al Màster, adreçades a treballadors/es dels ens locals de la demarcació de Barcelona. En concret, s’hi poden acollir els professionals titulats en estudis humanístics o socials i que es matriculin d’un curs complet.

El màster de 60 ECTS s’estructura en 5 mòduls i es realitzarà durant els divendres i dissabtes dels mesos d’octubre’14 a maig’15. Una titulació oficial reconeguda per la Generalitat de Catalunya i el Govern d’Espanya i amb adaptació a les directrius europees.

Podeu consultar la web del Màster seguint aquest enllaç.

+ Informació