Pla europeu de Garantia Juvenil

El passat 10 de setembre el Govern va posar en marxa el Pla europeu de Garantia Juvenil. Podeu consultar tot el referent a la Garantia Juvenil a Catalunya a través del web: http://garantiajuvenil.gencat.cat.

La Garantia Juvenil s'orienta a joves d'entre 16 i 24 anys (i fins a 30 anys, en el cas de les persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%). El jove ha d'estar sense feina i no haver rebut cap acció formativa en els últims 30 dies ni haver rebut cap acció educativa en els últims tres mesos.

El ventall d'opcions que s'oferirà als joves inscrits dependrà del seu perfil (nivell de formació, ocupabilitat, etc) i pot ser des d'una oferta de formació fins a un contracte de pràctiques, d'aprenent o bé un contracte ordinari en el qual l'empresa podrà beneficiar-se de bonificacions per incorporar un treballador d'aquesta franja d'edat.

Els joves interessats a participar en el programa hauran d'omplir el formulari a través d'aquest portal i algú es posarà en contacte amb ells per iniciar el programa.

1
Etiquetes:
normativa