Trobada Euromediterrània de Joventut 2015

La Direcció General de Joventut obre el termini d’inscripció per participar a la Trobada Euromediterrània de Joventut 2015 que s’organitzarà l’any vinent a Barcelona, del 13 al 17 d’abril. Es tracta d’un espai d’intercanvi entre joves de diferents orígens, Europa i el Mediterrani sud, amb un interès comú: conèixer els problemes i les necessitats de la joventut en aquesta regió.

Aquesta Trobada té com a principals objectius promoure l’actitud emprenedora entre els i les joves com a eina de transformació social, facilitar-los el treball en xarxa, potenciar el debat juvenil i l’acció conjunta per a la millora de les condicions de vida de les persones joves i fomentar la creativitat, la innovació, l’esperit crític i la participació juvenil.

Per a participar-hi cal tenir entre 20 i 35 anys, un coneixement alt d’anglès i estar liderant o bé participant activament en l’empresa, cooperativa o start up que es presenta. Només s’acceptaran els projectes d’emprenedoria social i es valoraran les iniciatives més innovadores i creatives, que hagin generat algun tipus d’impacte de transformació social.

El termini de presentació de candidatures acaba el 30 de novembre de 2014

+ Informació