Nova Guia d’Ajuts de la Unió Europea

Ja està disponible la nova Guia d'Ajuts de la Unió Europea (GAUE), que ofereix informació puntual sobre les convocatòries que es van publicant en el Diari Oficial de la UE i en altres butlletins oficials. La Guía d'Ajuts de la Unió Europea és una eina informativa que recull més d'un centener d'instruments financers europeus d'interès per a les corporacions locals.

Es pot accedir a les darreres convocatòries en vigor, ordenades per data límit o alfabèticament, així com a informació bàsica del programa o de projectes ja aprovats.

La nova versió de la GAUE presenta una nova imatge i integra enllaços amb les xarxes socials. A més, té una estructura adaptada als programes europeus del marc financer 2014-2020.

La presentació va tenir lloc en el marc de les XIX Jornades de la UE, organitzades per la Direcció de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona en col·laboració amb les altres tres diputacions catalanes, i que es van realitzar a l'Aula Europa de la Comissió Europea a Barcelona.

+ Informació