Formació "Llavors de participació"

Des de Nexes llancem la quarta edició de la formació "Llavors de participació" que enguany, com a novetat, s'encaixa en un projecte més gran, "Llavors de transformació".

La formació "Llavors de participació" es farà durant 2 caps de setmana, 1 enfocat a nivell local (amb entitats i moviments socials catalans) i 1 a nivell internacional (amb entitats de Vietnam i de Perú).

Contingut: Anàlisi de la realitat actual, detecció de situacions de violència estructural, cultural i directa, reflexió sobre objectius i formes de participació, descoberta d'entitats locals (a Catalunya) i globals (a Vietnam i a Perú) en el marc de l'associacionisme i els moviments socials.

Dates: 14, 15, 21 i 22 de Març.
Horaris: Dissabtes, 10h - 19h (amb pausa per dinar conjuntament). Diumenges, 10h - 14h30.
Lloc: Nexes (Carrer de Josep Anselm Clavé 6, 1r1a. 08002 Barcelona).

Després de la formació, la idea és que amb els participants de la formació, creem un itinerari de tallers i descobertes de les temàtiques i entitats que els hi interessin i en les que vulguin aprofundir. Seguidament, hi haurà una segona fase formativa adreçada a preparar els participants per poder dur a terme accions multiplicadores. La darrera fase del projecte seran, doncs, aquestes accions multiplicadores promogudes per part dels i les joves participants.

+info:
Projecte Llavors de transformació
Formació Llavors de participació
Programa Llavors de participació
Inscripció Llavors de participació

Us agrairíem molt que féssiu difusió de la formació a través de les xarxes socials i que ho féssiu arribar a persones que cregueu que poden estar-hi interessades.

Salut i fins aviat!