Fins el dia 29 d’abril, “Quinzena de l’estudiant” a Artés

EXPOSICIÓ D’ESTUDIS al Kanal fins el dia 29 d’abril. Al Casal de Joves El Kanal, podeu visitar la nostra particular exposició i accedir a tota la informació dels graus, les universitats, els batxillerats, les notes de tall, les ponderacions... Recordeu que si teniu qualsevol dubte el dinamitzador us pot assessorar però sobretot orientar en allò que cregueu necessari. Podeu visitar l’exposició totes les tardes de dilluns a divendres, de 16 a 20h.

Xerrada FORMACIÓ PROFESSIONAL: UNA OPCIÓ D’ÈXIT. Dilluns dia 27 d’abril, a la Sala d’actes de Cal Sitges, hem preparat una xerrada amb l’objectiu de mostrar-vos que els Cicles Formatius de Grau Mitjà i Grau Superior, així com els PCI’s i la FP en general, són una sortida molt vàlida per aquells i aquelles estudiants que no vulguin cursar estudis universitaris. La xerrada serà a càrrec d’Anna Vila, coordinadora d’FP de l’IES Quercus de Sant Joan de Vilatorrada. La xerrada està orientada a alumnes que no tenen clar quina opció triar i també a pares, mares i tutors que vulguin tenir més informació sobre la FP.

Així doncs, us convidem a participar d’aquests dos actes!.

Podeu consultar el programa del mes d'A'abril al Kanal i de la Quinzena de l'estudiant en els docuemtns adjunts.