VPK celebra els 10 anys!

El projecte d'oci nocturn alternatiu ha preparat una programació especial per celebrar els seus 10 anys

La Fundació Marianao està de celebració! Aquest curs el projecte d’oci alternatiu VPK celebra el seu 10è aniversari i els joves que lideren el projecte han preparat un munt d’activitats que no deixaran a ningú indiferent! A banda de les ja tradicionals activitats culturals i esportives, es destaquen activitats com el concurs de grups de música Impulsa’t, la II Cursa Jove o la segona edició del campionat V-Games d’esports urbans que tindrà lloc a l’skate park de Sant Boi. L’acte de celebració de l’aniversari es farà a final de curs: una gala a l’aire lliure amb un tastet de tot tipus de tallers i activitats representatives del projecte. I moltes sorpreses més que anirem descobrint!