5-9 de setembre trobada a Màlaga per celebrar el 20è aniversari del SVE

Els propers 5-9 de setembre de 2016 es farà una trobada a Mollina (Màlaga) per celebrar el 20è aniversari del SVE (Servei Voluntari Europeu). L'objectiu és fer una reflexió sobre els reptes aconseguits junts els i les joves i professionals de la joventut amb els diferents programes: SVE, Erasmus + i Joventut en Acció intentant detectar les noves necessitats que han sorgit, intentant dissenyar estratègies formatives i de cooperació per al futur. Si es sol·licita una de les 50 places disponibles, cal enviar una còpia de la sol·licitud a  ggarcia@gencat.cat  i  tca@injuve.es . S’informarà de la selecció amb un missatge de confirmació.

La data límit de presentació de les sol.licituds és el 27 de juny de 2016.

+ informació


 

1
Etiquetes:
SVE