'Ambaixadors/es de l'ocupabilitat' Nova oferta d'estada de formació per a professionals de joventut d'Erasmus+

Aquesta formació és farà entre el 21 i el 27 de novembre del 2016 a Molinilla (Màlaga) i  té com a objectiu proporcionar als participants un conjunt d'eines per fomentar l'ocupabilitat de manera efectiva dins les seves comunitats locals. Al llarg de l'activitat es proporcionaran als particiapants recursos informatius i competències bàsiques que els serveixin per ajudar a millorar l'ocupabiliat dels joves.

Es una formació que durarà set dies i està organitzada per l'Agencia Nacional Espanyola que gestiona el capítol de joventut del programa Erasmus+. És farà amb anglès i està pensada perquè hi participin professionals de l'àmbit de la joventut.

La data límit per enviar la sol.licitud de participació és el 2 d'octubre 2016

Les despeses (allotjament, desplaçament...) estan cobertes per el programa Erasmus +

Aquesta oferta forma part del Plan de Actividades de Formación y Cooperación Transnacional (Estrategia TCA) de l’INJUVE  

Recordeu que si feu la sol·licitud per a participar en aquesta activitat és necessari enviar una còpia a la Secretaria Administrativa de l’ANE a l’adreça tca@injuve.es amb còpia als referents de la Direcció General de Joventut (ggarcia@gencat.cat; rclosas@gencat.cat)

+informació