Seminari-conferència sobre el desenvolupament del SVE a les regions mediterrànies

Aquest seminari que porta per títol 'Create new bridges: further steps in EVS Euromed cooperation' està organitzat per l'Agència Nacional Italiana i es farà a Palermo (Itàlia) del  12 al 16 de Desembre del 2016. Serà una bona ocasió per compartir experiències i coneixement entre els diferents actors involucrats en el desenvolupament dels programes del Servei de Voluntariat Europeu (SVE) al sud d'Europa. 

Les despeses (allotjament, desplaçament...) estan cobertes per el programa Erasmus +.

El termini per fer la sol.licitud per participar-hi és el 10 d'octubre del 2016

Aquesta oferta forma part del Plan de Actividades de Formación y Cooperación Transnacional (Estrategia TCA) de l’INJUVE 

Recordeu que si feu la sol·licitud per a participar en aquesta activitat és necessari enviar una còpia a la Secretaria Administrativa de l’ANE a l’adreça tca@injuve.es amb còpia als referents de la Direcció General de Joventut (ggarcia@gencat.cat; rclosas@gencat.cat) 

+informació